Alan & Luca HR

Minding your
people

Een professioneel personeelsbeleid. Dat zorgt voor gemotiveerde medewerkers.

Brede HR-dienstverlening op alle niveaus

WIJ BEWEGEN MEE MET
JOUW BUSINESS

Een HR-interim nodig voor een specifiek project of op zoek naar een HR-strateeg met een vooruitstrevende blik? Vanuit de rol die bij jouw business past, ondersteunen we optimaal bij diverse HR-werkzaamheden. In-house of op afstand, wij weten onze weg snel te vinden. Zo stellen we een personeelsbeleid op dat je medewerkers én business in hun kracht zet.

Bij Alan & Luca zien we de onderscheidende waarde van je medewerkers. Om een passend HR-beleid te creëren, ondersteunen wij op het gebied van advies, beleidsontwikkeling en uitvoering. Van het regelen van de salarisadministratie, in goede banen leiden van de werving & selectie tot aan het opzetten van een professioneel personeelsbeleid dat voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Minding your people, is minding your business

Van HR-advies tot operationeel plan

ALAN & LUCA, JOUW HR-ADVISEUR

Oog voor mens én business. Het is de basis voor zakelijk succes. Wij zorgen voor een professioneel personeelsbeleid dat aansluit bij je missie, visie en strategie. Zo creëren we niet alleen een stabiele

basis, maar zetten we ook de mensen binnen je business centraal. Dat zorgt voor vertrouwen in je business en betrokken medewerkers.

Van HR-advies tot operationeel plan

ALAN & LUCA, JOUW HR-ADVISEUR

Oog voor mens én business. Het is de basis voor zakelijk succes. Wij zorgen voor een professioneel personeelsbeleid dat aansluit bij je missie, visie en strategie. Zo creëren we niet alleen een stabiele basis, maar zetten we ook de mensen binnen je business centraal. Dat zorgt voor vertrouwen in je business en betrokken medewerkers.

Werving & selectie

De juiste persoon op de juiste plek? Het start bij een passend intakegesprek en een gestroomlijnd werving & selectietraject. Onze focus ligt op het vinden van de optimale match. Van vaste werving & selectie pakketten, wervingscampagnes, selectiegesprekken tot vaktechnische diepte-interviews voor HR, finance & kinderopvang. Bij Alan & Luca zijn we betrokken en staan we voor je klaar.

HR-servicedesk

Geen vaste HR-adviseur in dienst, maar wel een prangend personeelsvraagstuk? Spar op afstand met een van onze professionals en haal flexibel de benodigde kennis in huis. Wij vinden snel een antwoord op je vraag, lezen mee en stellen het gewenste HR-document op. Je zet ons onder andere in voor re-integratietrajecten, dossierbeoordelingen, arbeidsovereenkomsten en functiebeschrijvingen.

HR-interim

Op zoek naar een tijdelijke vervanger voor je HR-adviseur of versterking nodig op je interne HR-afdeling? Bij Alan & Luca vind je een HR-interim die voor één of meerdere dagen per week, of per maand, tijdelijk de gewenste functie vervult. Op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Als HR-adviseur of HR-manager. Wij vinden snel onze plek en gaan persoonlijk te werk.

Parttime HR-services

Bepaalde HR-werkzaamheden liever uitbesteden of niet in het bezit van een interne HR-afdeling? Via de parttime HR-services nemen wij structureel of incidenteel de gewenste taken van je uit handen. Op afstand ondersteunen onze HR-professionals bij diverse vraagstukken en werkzaamheden. Vanuit onze professionele en mensgerichte benadering bewegen we gemakkelijk mee

HR-project services

De HR-projecten binnen je business in goede banen leiden? Van ondersteuning op het gebied van reorganisatie, functiehuis, cultuurprogramma’s, arbeidsvoorwaarden, competentiemanagement, medewerkerstevredenheidsonderzoek en het geven van organisatieadvies, tot aan het opstellen van HR-regelingen en een professioneel personeelsbeleid. Wij brengen je verder. Op afstand of bij jou in huis.

Vertrouwenspersoon

Een veilige werkomgeving creëren? Naast dat de Arbowet het werkgevers verplicht om beleid te voeren tegen ongewenste omgangsvormen, is het ook wenselijk om het  gevoel van veiligheid en vertrouwen te waarborgen binnen je business. Onze bekwame vertrouwenspersonen leveren een objectieve kijk en brengen jaarlijks verslag uit. Dat biedt de mogelijkheid om het werkklimaat verder te optimaliseren.

Salaris- en personeelsadministratie

Tijd besparen als het aankomt op salaris- en personeelsadministratie? Wij nemen de zorg voor deze complexe, tijdrovende klus uit handen. Onze salarisspecialisten zijn in het bezit van alle nodige kennis over de verplichte wet- en regelgeving op het gebied van loonheffingen en sociale verzekeringen. Ook schijnen we licht op een breed scala aan salarisvraagstukken. Van de CAO’s, salariëring, wetswijzigingen, pensioenafdracht tot arbeidsovereenkomsten. Wij staan voor je klaar.

Een HR-professional nodig binnen jouw business?

Vooruitstrevend, grondig & persoonlijk

DE HR-PROFESSIONALS
VAN ALAN & LUCA

Professionals binnen de HR-wereld

MET EEN SPECIALISATIE IN
DE KINDEROPVANGSECTOR

Bij Alan & Luca staan we klaar voor elke business uit iedere sector. Ben je werkzaam binnen de kinderopvangsector? Dan verwijzen wij je graag door naar ons zelfstandige label Van Hek en Lelieveld HR Kinderopvang. Specifiek voor werving & selectie-opdrachten maken wij gebruik van ons grote, kwalitatieve netwerk binnen deze branche. Sinds 2008 hebben we meer dan 120 kinderopvangorganisaties mogen begeleiden bij diverse vraagstukken en uitdagingen op het gebied van HR.

Blijf op de hoogte. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.