Alan & Luca Legal

Minding your
RIGHTS

Juridisch alles op orde. Dat biedt duidelijkheid en vrijheid binnen het ondernemerschap.

Juridisch advies voor elke situatie

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR
JOUW AMBITIES

Speelt er op zakelijk vlak een juridische kwestie die vraagt om een kritisch blik? Als verlengstuk van je business, geven wij inzicht in de benodigde route. Onze bekwame juristen zorgen dat ambities worden gesteund door wettelijke en contractuele kaders. Dat geeft het gevoel van oneindige mogelijkheden.

Bij Alan & Luca staan we naast je, alsof het onze eigen business is. Onze juristen geven allesomvattend advies door mee te denken vanuit iedere invalshoek en discipline. Met gemak nemen we de zorg voor een juridische uitdaging op ons, halen we alles uit een transactie en denken we mee over de potentiële risico’s van je plannen.

Minding your rights, is minding your business

Van arbeidscontract tot ontbinding

ALAN & LUCA, JOUW JURIDISCH ADVISEUR

Vanuit onze brede juridische dienstverlening, met name op het gebied van arbeidsrecht en ondernemersrecht, vinden we een vooruitstrevende oplossing voor ieder vraagstuk. Wij denken op persoonlijk niveau met je mee. Daarnaast realiseren en controleren we met grote zorgvuldigheid diverse stukken voor je business. Zoals akten, reglementen, protocollen, (arbeids)overeenkomsten en verwante documenten.

Is er een grote verandering gaande binnen je business? Onze juristen bieden ook ondersteuning bij incidentele situaties. Een oprichting, overname, herstructurering, opvolging of ontbinding vlekkeloos laten verlopen? Wij begeleiden het proces en zorgen dat alles juridisch op orde is. Hetzelfde geldt voor bezwaarprocedures en beroepsprocedures. Wij nemen de juridische zorg volledig op ons.

Een multidisciplinaire werkwijze

ALLESOMVATTEND
JURIDISCH ADVIES

Bij Alan & Luca denken we mee op alle niveaus. Om allesomvattend advies te geven, doen we met regelmaat een beroep op onze finance, tax & HR-professionals. Vanuit onze multidisciplinaire werkwijze belichten we elke hoek van je vraagstuk of uitdaging. Ook anticiperen we op de nieuwste wet- & regelgeving, en de gevolgen daarvan. Zo worden jouw ambities optimaal ondersteund door de juridische kaders.

Een legal professional nodig binnen jouw business?

Oplossingsgericht, zorgvuldig & meedenkend

DE ERVAREN JURISTEN
VAN ALAN & LUCA

Blijf op de hoogte. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.